De dag begonnen met een gezamenlijke “aromatherapy” massage. Lekker in ons hotel jn de buitenlucht gelijktijdig een massage gekregen van kruintje tot tenen. Wat een verwennerij! Daarna zijn we gaan shoppen voor souvenirs in Ubud. Gezellig dorp met veel kunst.
Vanavond gegeten in Sjaki’s Warung, na een tip van het gezelschap gisteren. Een deel van de opbrengst van het restaurant gaat naar kinderen met een verstandelijke beperking. Aannhet restaurant zit een workshopruimte en een winkeltje waar door de kinderen gemaakte spullen te koop zijn.
In Ubud zijn per avond wel mjnstens 6 of 7 dansvoorstellingen te bezien. Op advies van de receptioniste bezochten wij een Kecak (apendans) voorstelling in een tempel. Het bleek een goed advies, prachtige voorstellingwaarbij de “muziek” bestaat uit chanten door zeker 75 dansers. Prachtige kostuums maakten het helemaal af. De voorstelling eindigde met een vuurdans. Om 21.00 uur werden we door de shuttlebus van het hotel weer opgehaald.
Morgen een reisdag: van hier naar het vliegveld en vervolgens vliegen naar Medan op Sumatra voor het derde en laatste deel van onze reis.

Categorieën: Indonesië 2012